Om oss

Över 50 år av erfarenhet...

Norrbröd bildades i början av 70 talet och huvudnäringen har varit försäljning av tunnbröd i olika former och smaker. Med åren har sortimentet utökats från bröd till att innefatta kolonial i sin helhet. I dagsläget är bland annat sylt, dryck och konfektyr en del utav vårt sortiment.


Grossistlagret och kontoret finns på Terminalvägen i Örnsköldsvik och vi är just nu 4st som arbetar här. På kontoret sker allt det administrativa arbetet tillsammans med försäljningen till kunderna. Våra kunder består till 99% utav butiker inom dagligvaruhandel så som Ica, Coop, och Willys med flera. Lagret sköter all hantering utav våra produkter. Här kommer varorna in som vi köper utav våra leverantörer. Sedan efter försäljningen så plockas och plastas ordrarna för att skickas vidare till butikerna.


Är du nyfiken på vem som sköter vad och vilka vi är? Här nedan hittar du allt om oss på Norrbröd!

Viveka Westin

Verkställande direktör

Viveka har funnits med på Norrbröds resa i över 20 år och kan verksamheten som sin egen ficka! Med sin erfarenhet inom branschen så håller hon sig uppdaterad och ser till att företaget alltid står stadigt, även under det hårdaste blåsvädret.


Bland alla Vivekas uppgifter hittar man personalansvar och huvudsakligt ansvar för verksamheten. Viveka är även en klippa på ekonomi och administrering men sköter även försäljningen för bland annat Ländia konfektyr. 

Anton Byström

Försäljning & marknadsföring

Anton är Norrbröds nyaste tillskott sedan några år tillbaka, med tidigare erfarenhet inom bland annat försäljning och marknadsföring så ser Anton till att Norrbröd syns på de digitala plattformarna. Att effektivisera och digitalisera är Antons måtto! Skulle du slå en signal till Norrbröd så är det mest troligt honom som du kommer få tala med.

Hos Norrbröd sköter Anton huvudsakligen försäljningen, marknadsföringen och certifiering/revision för dem olika certifikat som verksamheten har.

Susanne Vestman

Lageransvarig

Susanne är i grunden lastbilschaufför och resande säljare för verksamheten och har även hon varit med på Norrbröd i över 20 år. Med sitt skarpa sinne för lager och logistik så är Susanne som klippt och skuren för att vara lageransvarig. Tack vare punktlig planering och noggranhet så räknas varje krona innan varorna går iväg för distrubition.


Susanne sköter i dagsläget inköp, lagerlogistik och ser till att distributionen går rätt till. Försäljningen till Öviks-kunderna ligger även på Susannes bord.

KONTAKTA OSS!

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar,
än vad det gäller så ser vi fram mot att få tala med dig!

KONTAKTA OSS!

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar,

än vad det gäller så ser vi fram mot att få tala med dig!

Har du en produkt?

Men hinner inte med försäljningen?

Inga problem, vi hjälper dig mer än gärna!


Vare sig du tillverkar tunnbröd eller andra kolonialvaror så finns vi här för dig! Norrbröd har under en längre tid agerat representanter för både Stödebröd och Ländia. Men vi köper även in över 50+ andra artiklar till lagret för att sälja vidare.

Så man skulle kunna säga att vi vet vad vi gör!
Kontakta oss idag för ett första möte.