Sortiment

Urvalets historia

Verksamheten startade för snart 50 år sedan och började med att sälja tunnbröd i parti. Under vägens gång har den utvecklats och för 30 år sedan startade Norrbröd AB.

Vårt urval av produkter har alltid fokuserat på tillgång och efterfrågan. Produkter har kommit och gått, blivit uppköpta eller slutat tillverkas. Vägen har absolut inte varit rak, utan kantats av farthinder i form av utmaningar och svåra val. Men med kundens bästa i fokus har vi alltid hittat en lösning och kanske är det därför som vi finns kvar än idag?

Tack vare denna resa så har Norrbröd idag en god relation med både tillverkare, distributörer och butiker runt om i landet. Vi försöker ständigt att utmana och utveckla sortimentet och tycker att varje produkt som kunden och konsumenten efterfrågar förtjänar en plats på butikernas hyllor!

Vem vet vad som dyker upp i framtiden!

Vårt sortiment

Norrbröds sortiment består till största del utav tunnbröd men innefattar även en rad olika kolonialvaror. Med andra ord kan du hitta allt från saft och sylt till säsongens potatis på vårt lager!

Vi älskar lokalproducerat och försöker ständigt att hitta nya produkter som kan passa just våra kunder och deras konsumenter. Därför har vi ett så kallat dynamiskt sortiment som ändrar sig beroende på säsong, tillgång och efterfrågan.


Om du vill veta mer exakt vad du hittar hos oss är det säkrast att läsa eller ladda ned vår sortimentslista. Vi uppdaterar denna löpande och ser till att den är så aktuell som möjligt. En del av sortimentet?

Vill du och din produkt bli en del utav vårt sortiment? Vi finslipar ständigt utbudet och håller alltid ögonen öppna efter något nytt som kan komplitera vårt nuvarande urval. Hör gärna av dig via e-post med information kring dig, din produkt och tillverkningen kring denna. Så återkommer vi med svar om det skulle vara aktuellt för vårt sortiment och våra kunder!

Vår absolut största leverantör utav tunnbröd, med 15 olika sorter så lämnar cirka 30 000 bröd deras produktion varje dag. Vissa bakade enligt traditionella och välbeprövade recept sedan 1950-talet. Här hittar du våra favoriter, vill du veta mera så finns samtliga sorter i vår sortimentslista!

Ekologiskt

Norrbrödet

Grovtunnbröd

Korntunnbröd

Stödeknäcke

“Norbbröds sortiment bjuder på en rad av olika godsaker. Vi har konfektyr, sylt, dryck och mycket mera. Man skulle kunna säga att det finns allt från tunnbröd till potatis, det bästa från skafferiet med andra ord”


-Anton Byström

“Det är en gäller att ständigt vara på tårna och höra sig för med butiker och konsumenter för att se vad som efterfrågas. Tack vare våra etablerade relationer så hittar vi väldigt ofta smarta och lönsamma lösningar”


-Viveka Westin

Gammeldags viol
Hackad Polka
Mandel Polka
Lakritz Polka
Rocksblandning
Fruktlakritz

Byskekaramellfabrik

I skogarna utanför Skellefteå, i den lilla orten Byske så kokas, bereds och hackas cirka 25 ton karameller i olika färger och former varje år. Ett traditionellt hantverk som förädlats och utvecklats till de smarriga polkagrisarna vi alla älskar.

“Det viktigaste med ett omfattande sortiment är att hitta balansen mellan grunden av urvalet som alltid finns med, ger intekterna som behövs och sedan nyheter som drar intresse under kortare tid och bidrar till ordervärdet”


-Birgitta Johnsson

“Vårt sortiment består av produkter som ofta har bra datum. Det ger oss mera svängrum eftersom att försäljning av varorna inte behöver ske omgående, kunderna har då chans att ta del av hela vårt sortiment, året runt.”


-Susanne Vestman

Norrländska Havrekex

"Lokalt bakade från ett gammalt familjerecept som bevarats i generationer och utvecklats i ett nytt format med dom traditionella karaktärerna bevarade, som bara norrländska havrekex har."

TILLFÄLLIGT
SLUT!

Ett unikt urval

Med allt från tunnbröd till snus så har Norrbröd ett urval av det mesta inom kolonialvaror för dagligvaruhandeln. Bröd, kakor, godis, dryck, sylt, konfektyr, potatis, skorpor och mycket mera! Ja det finns inte mycket som dom inte har eller kan få tag på!